חומרים:
יבשים: 1.5 כוס קמח 0.3 כוס סוכר כפית אבקת אפייה
רטובים: 0.5 כוס חלב וניל סויה "וניל" 1 כוס שזיפים 0.5 שמן קןקןס 1 מעדן אלפרו וניל
לא חובה: 2 כפות שיכר שזיפים 1 כף מירין
* אם יש לכם או החלטתם לקנות ולהוסיף, מוסיפים את זה לשלב שמערבבים את הרטובים
רטובים - בשלב ראשונית, מומלץ לעשות שייק מחלב ושזיפים.
אז מוסיפים את המירין ואת השיכר שזיפים.
את היבשים מערבבים בכערה.
מוסיפים את השייק, את השמן ואת המעדן.
מוסיפים שמן.
מערבבים את הכל לעיסה חלקה.
שופכים לתבנית אפניה.
קישוטים לטעמכם :)
נ.ב. הלמון גראס לא הוסיף טעם או ריח, רק יופי.
40 דק אפייה ב180 מעלות.
בתיאבון!!!!!
Comentarios